Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ο Σύλλογος Εργαζομένων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που, όπως είπε, με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και αγωνίζονται καθημερινά παρόλες τις δυσκολίες της εποχής μας, τονίζοντας ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι ένας υποδειγματικός δήμος, τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του.

Επίσης, ανέφερε ότι «όση όρεξη, όποιο σχέδιο, ό,τι στόχους και αν έχει ένας δήμαρχος για την πόλη του, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα αν δεν είχε ικανούς εργαζόμενους και άξιους συνεργάτες».

Τέλος, ευχαρίστησε το προσωπικό, εκ μέρους όλης της δημοτικής Αρχής για «τη φιλοτιμία και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακρίνει».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Κώστας Γεωργάκας, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Στην εκδήλση παρευρέθηκαν ο επίτιμος δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης, μέλη της δημοτικής Αρχής, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος του τοπικού Τύπου, εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet