Ο πρόεδρος της ΕΝΑ στην πίτα της παράταξης του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ στην πίτα της παράταξης του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού

Στην κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, παρέστη ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Νεκτάριος Καλαντζής.

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο στο δημαρχείο Χολαργού, ο δήμαρχος της πόλης έκοψε την πίτα της δημοτικής του παράταξης, ενώ ο Νεκτάριος Καλαντζής ευχήθηκε στον δήμαρχο να συνεχίσει το έργο που κάνει για την πόλη του.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος είναι φίλος εδώ και χρόνια με τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, ενώ και η ΕΝΑ συνδέεται στενά με τον συγκεκριμένο Δήμο, καθώς έκοψε την πρώτη της πίτα πριν από δύο και κάτι χρόνια, στο δημαρχείο Χολαργού, με παρόντα τα μέλη του Δ.Σ., ενώ και η αντιδήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Άννα Μαρία Τσικρικώνη, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της ΕΝΑ.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής, ανάμεσα στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, έχοντας στα δεξιά του τις δύο δυναμικές αντιδημάρχους Άννα Μαρία Τσικρικώνη και Τζίνα Αρβανίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet