Ξύλο στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής ανάμεσα σε κατοίκους Γραμματικού και οπαδούς της ΑΕΚ
Περιφέρεια Αττικής

Ξύλο στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής ανάμεσα σε κατοίκους Γραμματικού και οπαδούς της ΑΕΚ

Άνευ λόγου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ήταν η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε κατοίκους του Γραμματικού και οπαδούς της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεκάδες κάτοικοι του Γραμματικού κατέφθασαν στο υπουργείο Μεταφορών, όπου θα γινόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, έχοντας ως αίτημα να συμπεριληφθεί το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού στην ημερήσια διάταξη. Όμως, για σήμερα Πέμπτη ήταν επίσης προγραμματισμένη η συζήτηση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ, πιθανότατα για το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί πρώτο. Όμως τα πνεύματα ηρέμησαν, όχι όμως για πολύ. Λίγο αργότερα οξύνθηκαν και πάλι, με αποτέλεσμα οπαδοί της ΑΕΚ και κάτοικοι του Γραμματικού να έρθουν στα χέρια.

Τελικά δεν ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα της υπογειοποίησης του γηπέδου της ΑΕΚ. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, κάτοικοι του Μαραθώνα, που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, έκαναν κατάληψη στην έδρα, σήκωσαν πανό και απαίτησαν να συζητηθεί το θέμα τους.

Πηγή: www.thetoc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet