Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Αγίας Παρασκευής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μεζεδοπωλείο της Αγίας Παρασκευής, παρουσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, πάνω απο 140 φίλων του, παιδιών και γονέων, οι οποίοι διασκέδασαν με την ορχήστρα του καταστήματος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Πάνου, αφού καλωσόρισε, εκ μερους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας, στα τμήματα υποδομής, καθώς και στην καινούργια δραστηριότητα του συλλόγου στο άθλημα του χάντμπολ. Ακολούθως ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και στους αθλητές πολλές διακρίσεις σε μαθητικό και αθλητικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης, Βασιλης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και δημοτική σύμβουλος Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξης Μουστόγιαννης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τέλης Σερκεδάκης, το μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας Μαρίνος Κυριαζόπουλος και άλλοι φίλοι του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet