Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου στο πλευρό των καθαριστριών
Κοινωνία

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου στο πλευρό των καθαριστριών

Μετά την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής, και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου εκφράζει τη συμπαράστασή του στην 24ωρη απεργία που έχουν προγραμματίσει για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στην καθαριότητα των δημοσίων σχολείων.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρονται τα εξής:

Τη Δευτέρα 12/2/2018 προχωρούν σε 24ωρη απεργία τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στην καθαριότητα των Δημόσιων Σχολείων.

Η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων που φροντίζουν καθημερινά για την καθαριότητα των σχολείων των παιδιών μας, και στηρίζει το δίκαιο αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, πλήρους απασχόλησης, αξιοπρεπείς αμοιβές, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας με τήρηση των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας και κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα.

Οι καθαρίστριες είναι αυτές που αγωνίζονται σε καθημερινή βάση, μέσα από αντίξοες συνθήκες, ώστε οι σχολικές μονάδες να είναι καθαρές, για να μπορούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να λειτουργούν μέσα σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Είναι πάγιο αίτημά μας η εξασφάλιση της καθαριότητας των σχολικών μονάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους (πρωινή καθαριότητα), διότι η υγεία των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet