Μαρίνα Πατούλη: Δίνουμε όλοι μαζί το «παρών» στο Νέο Ξεκίνημα της Αθήνας
Αυτοδιοίκηση

Μαρίνα Πατούλη: Δίνουμε όλοι μαζί το «παρών» στο Νέο Ξεκίνημα της Αθήνας

Στο νέο ξεκίνημα του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» έδωσε δυναμικά το «παρών» η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους της UNESCO Β.Π., τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στο κατάμεστο από κόσμο «Divani Caravel Hotel». Στο πλευρό του συζύγου της και προέδρου του Ομίλου Ενεργών Πολιτών και της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, κατά την εκδήλωση για την κοπή πίτας του Ομίλου, βρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, του επιχειρείν αλλά και χιλιάδες πολίτες.

Η κα Πατούλη, με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», τόνισε τα εξής:

«Η πλειοψηφία της κοινωνίας των ενεργών πολιτών αγκαλιάζει καθημερινά με αγάπη και ειλικρίνεια την υπεύθυνη και συλλογική προσπάθεια του Ομίλου, με την πεποίθηση να συμβάλλει στη μεγάλη αυτοδιοικητική επανεκκίνηση για την Αθήνα, στις επικείμενες εκλογές το 2019. Ο κόσμος που κατέκλυσε το ξενοδοχείο “Divani Caravel” έδωσε το “χρίσμα” για ένα νέο ξεκίνημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στήριξης. Προκειμένου να γίνει η Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, μία πόλη πρότυπο, φιλική κι ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική, μητροπολιτικό οικονομικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, πόλη της νέας γενιάς και των νέων ιδεών. Σε αυτή τη μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια δίνουμε όλοι μαζί το “παρών” για την αναπτυξιακή αναγέννηση της Αθήνας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet