Θ. Σχοινάς: Οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου
Περιφέρεια Αττικής

Θ. Σχοινάς: Οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τα μέλη του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής είχε ο πρόεδρος του Σώματος, Θεόδωρος Σχινάς, μετά και την τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση, η οποία ουδέποτε ξεκίνησε.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Θ. Σχοινάς δήλωσε:

«Συγκάλεσα τη συνάντηση αυτή με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Συμβουλίου, μετά από την επεισοδιακή συνεδρίαση της 8ης Φεβρουαρίου, με στόχο να διασφαλίσουμε, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικές, χωρίς βιαιότητες και επεισόδια, συνεδριάσεις του συλλογικού μας οργάνου. Συνεδριάσεις που θα διασφαλίζουν τον ανοικτό και δημοκρατικό χαρακτήρα των συνεδριάσεων, αποτρέποντας επεισόδια που όχι μόνο υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Συμβουλίου, αλλά λειτουργούν στην ουσία σε βάρος των αιτημάτων και των διεκδικήσεων των πολιτών.

»Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται η περιφρούρηση από όλους μας των δημοκρατικών διαδικασιών. Τα ζητήματα αυτά εξέθεσα στους επικεφαλής και τους εκπροσώπους τους, τονίζοντας την κρισιμότητα του διακυβεύματος και τη συλλογική μας ευθύνη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet