Τ. Καλλιανιώτης: Νίκη στο ματς με τον Τρίτωνα μπορεί να αλλάξει… επίπεδο στον Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

Τ. Καλλιανιώτης: Νίκη στο ματς με τον Τρίτωνα μπορεί να αλλάξει… επίπεδο στον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός επανήλθε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και πλέον η ομάδα έχει μπροστά της το αυριανό (Σάββατο 17/2, 17:00, κλειστό Στρέφη) δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Τρίτωνα, με τον οποίο ισοβαθμεί στην τρίτη θέση, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Χουχουλής είδε με ικανοποίηση όλους τους τραυματίες να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις, με μοναδικό αμφίβολο για την αυριανή αναμέτρηση τον Μάριο Δερμιτζάκη, που οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι μοιρασμένες.

Ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλιανιώτης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας των Βορείων Προαστίων για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Τρίτωνα, υπογράμμισε τη βαρύτητα που θα έχει ενδεχόμενη νίκη, σημειώνοντας:

Είναι πολύ θετικό για εμάς που αντιδράσαμε κατ’ αυτόν τον τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Δάφνη, μετά την ήττα στη Νίκαια. Και αυτό γιατί αποδείξαμε, για ακόμη μια φορά, ότι διαθέτουμε χαρακτήρα και ότι, ανεξάρτητα από το μικρό μας μπάτζετ, είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα… Αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στις δυνάμεις μας και στο πλάνο μας.

Πλέον μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι, με τον Τρίτωνα. Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι ισοβαθμούμε στην τρίτη θέση δίνει στο ματς ξεχωριστή αξία. Βέβαια, στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικούς στόχους, αφού ο Τρίτων είναι ομάδα που «χτίστηκε» για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με στόχο να «κυνηγήσει» την άνοδο. Κι αυτό αυτομάτως μεταφέρει την πίεση στην πλευρά των γηπεδούχων, αφού εμείς ξέρουμε ότι είμαστε ήδη πετυχημένοι βάσει των στόχων που είχαμε θέσει και πάμε στο κλειστό του Στρέφη για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά… Να δώσουμε όλο μας το είναι και να απολαύσουμε τον αγώνα, επιδιώκοντας ακόμη μια υπέρβαση και διεκδικώντας το καλύτερο! Άλλωστε, είναι από τα ματς που η νίκη μπορεί να σε… αλλάξει επίπεδο!

Το θετικό για εμάς είναι ότι επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες μας, δουλέψαμε ξανά όλοι μαζί και είχαμε μία εβδομάδα πολύ καλής και δυνατής προετοιμασίας, με προπονήσεις στοχευμένες και υψηλής έντασης, παρότι είχαμε λιγότερες μέρες στη διάθεσή μας. Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Μάριος (σ.σ.: Δερμιτζάκης), που πιστεύω ότι αν είναι έτοιμος θα βοηθήσει πολύ τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εύχομαι να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην Ερυθραία με το «διπλό» στις «αποσκευές» μας και να κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο δώρο στους φιλάθλους μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet