Δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στους Η/Υ από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στους Η/Υ από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ», προσφέρει σε κατοίκους δωρεάν εκπαίδευση στο θεματικό αντικείμενο της Πληροφορικής – Βασικές Δεξιότητες Η/Υ.

Η εκπαίδευση αφορά μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) αποδεκτό από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και η μόνη υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι η συμμετοχή τους στις εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού «UNICERT PRIMARY» με κόστος 170 ευρώ, το οποίο θα καταβάλλεται στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε δύο δόσεις ως εξής:

  • 1η δόση: 70 ευρώ κατά την έναρξη των μαθημάτων
  • 2η δόση: 100 ευρώ τη μέρα των εξετάσεων.

Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζομένων (σε όποια ή όποιες ενότητες) οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (MS Outlook, Internet Explorer).

Τα δωρεάν μαθήματα θα διεξάγονται στον 1ο όροφο του κτηρίου ΚΑΠΗ του Δήμου (Αγαμέμνονος 4, Χολαργός), σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα – εργαστήριο πληροφορικής και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 30 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 9:00-14:00 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός – 1ος όροφος), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο: «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ»- Λ. Πειραιώς 108, Γκάζι, Αθήνα – τηλ. 210 9537370.

Πληροφορίες – αιτήσεις – τηλ. επικοινωνίας: 213 2002831-893 – Γραφείο Παιδείας, αντιδήμαρχος Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet