Συναυλία «Καρνάκ: το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου» στη Ν. Ιωνία
Πολιτισμός

Συναυλία «Καρνάκ: το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου» στη Ν. Ιωνία

Η συναυλία «Καρνάκ – Το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου» παρουσιάζεται την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 20:30 στην Αίθουσα 3Α (Λεωφόρος Καποδιστρίου 116 & Ελευθερίας 1, Ν. Ιωνία) από τη Μουσική Ομάδα ΡΟΔΑ.

Η συναυλία «Καρνάκ: το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου», με έργα Γκουρτζίεφντε Χάρτμαν που διοργανώνει το Ίδρυμα Γκουρτζίεφ σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα ΡΟΔΑ γίνεται όχημα προς τη βαθύτερη κατανόηση της διδασκαλίας του Γεώργιου Γεωργιάδη, γνωστού ως Γκουρτζίεφ (1866-1949), και της σημασίας που η φιλοσοφία αυτή έχει για τη σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα.

Από το 1991 η ομάδα ΡΟΔΑ διερευνά τη μουσική και θεατρική εμπειρία με στόχο την ανάπτυξη του δυναμικού του ανθρώπου. Χάρη στον πρωτοποριακό της ήχο και τη διευρυμένη οπτική ενορχήστρωσης της Μαρίας Περετζή, η συναυλία «Καρνάκ» διατυπώνει μουσικά την ουσία και τη δύναμη της φιλοσοφίας που κληροδότησε ο Γκουρτζίεφ. Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα ηχοχρωμάτων και συναισθηματικών αποχρώσεων από τη συνεργασία ανατολικών, δυτικών οργάνων και φωνητικών, ανατρέπει κάθε προηγούμενη εκτέλεση. Αναδύεται μια καινούργια δυνατότητα διαλόγου μεταξύ Ανατολής και Δύσης στη σύγχρονη εποχή της έντονης πολιτικής, κοινωνικής και θρησκευτικής πόλωσης.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεν μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 2836763, 6976 033948 και 6937 422456.

Ενορχήστρωση – Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μαρία Περετζή

Είσοδος: 12 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet