Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη γιόρτασε τα κούλουμα με την «οικογένεια» της Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη γιόρτασε τα κούλουμα με την «οικογένεια» της Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δίπλα στους συμπολίτες της, γιορτάζοντας παραδοσιακά τα κούλουμα, βρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, στο Ηλιακό Χωριό στην Πεύκη.

Η κ. Πατούλη, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε να γιορτάσει «οικογενειακά», δίπλα στους συνδημότες της. Συμμετείχε στην όμορφη ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για τη Σαρακοστή με όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και χορεύοντας στους παραδοσιακούς ρυθμούς, όπως προστάζει το έθιμο της ημέρας. Την ίδια συνόδευαν μέλη και φίλοι του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις.

«Οι παραδόσεις μας είναι η ταυτότητά μας και οφείλουμε να τις κρατάμε ψηλά», τόνισε στο μήνυμά της για τη Σαρακοστή η κ. Πατούλη, επισημαίνοντας ότι «σε πείσμα των καιρών, οι Έλληνες, σαν μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένοι και αγαπημένοι, προχωράμε μπροστά, διατηρώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, μεταδίδοντας στις νεότερες γενιές τις αξίες της εθνικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς. Καλή Σαρακοστή σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet