Προσωρινό «λουκέτο» στα KFC
Κόσμος

Προσωρινό «λουκέτο» στα KFC

Περίπου τα μισά από τα 900 εστιατόρια της αλυσίδας KFC παραμένουν κλειστά και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτό «θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της εβδομάδας», λόγω της έλλειψης σε κοτόπουλα σε όλη τη χώρα!

Πολλά από τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά προσφέρουν περιορισμένο μενού ή έχουν μειώσει τις ώρες λειτουργίας τους.

Ανακοίνωση KFC.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Αναμένουμε ότι ο αριθμός των καταστημάτων που κλείνουν θα μειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

Ο λόγος που η πασίγνωστη αλυσίδα έφτασε σε αυτό το σημείο είναι επειδή άλλαξε προμηθευτή και υπήρξε ένα πρόβλημα με την παράδοση των παραγγελιών στα περισσότερα καταστήματα.

«Κάθε μέρα γίνονται όλο και περισσότερες παραδόσεις. Ωστόσο, ορισμένα εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά για το υπόλοιπο της εβδομάδας και άλλα θα λειτουργούν με περιορισμένο μενού ή με περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναγνώρισε ότι είναι «πολύ νωρίς» για να πει με βεβαιότητα σε πόσο καιρό θα έχουν ανοίξει εκ νέου όλα τα υποκαταστήματά της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet