«Ε»: 4 χρόνια αφήνουμε το «αποτύπωμά» μας στην ηλεκτρονική ενημέρωσή σας
Ενυπόγραφα

«Ε»: 4 χρόνια αφήνουμε το «αποτύπωμά» μας στην ηλεκτρονική ενημέρωσή σας

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ έκλεισε 4 χρόνια παρουσίας στο σκληρό πεδίο της καθημερινής ενημέρωσης, αφήνοντας το δικό του «αποτύπωμα» στην αυτοδιοικητική ειδησεογραφία.

Επί 4 χρόνια είμαστε πιστοί στο καθημερινό «ραντεβού» μας, πίνουμε μαζί σας τον πρωινό καφέ μας, διατρέχουμε όλα όσα έχουν συμβεί στις τοπικές κοινωνίες μας, αλλά και στον κόσμο, γινόμαστε κοινωνοί των προβλημάτων σας, προβάλλουμε τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις σας, μοιραζόμαστε τις ευχάριστες, αλλά και τις δυσάρεστες πλευρές της κάθε μέρας.

Οι εμπειρίες μας αυτά τα 4 χρόνια μάς μεγάλωσαν, μας έκαναν ωριμότερους, μας δίδαξαν πολλά. Αλλά ακόμη κι όταν μας απογοήτευσαν ήταν για να μας δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης.

Όμως, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς τη δική σας στήριξη και αποδοχή. Το «Ε» θα είχε μείνει μια φιλότιμη, πλην εφήμερη προσπάθεια, εάν όλοι εσείς δεν του είχατε δώσει την «ψήφο εμπιστοσύνης» σας, μέσα από την καθημερινή επίσκεψή σας στον ιστότοπό του. Είναι αυτή η «ψήφος εμπιστοσύνης» που μας διατηρεί επί των… επάλξεων και «ανανεώνει την εντολή» προς τους συνεργάτες μας να εργασθούν ακόμη περισσότερο, ώστε κάθε μέρα το «Ε» να εκπληρώνει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τη δημοσιογραφική αποστολή του.

Αυτό θα είναι το δικό μας «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας εντάξατε στις καθημερινές συνήθειές σας.

Πάμε μαζί, πάμε δυνατά, γιατί μπορούμε να κάνουμε τη φωνή μας παράγοντα αλλαγών στις τοπικές κοινωνίες μας, γιατί οφείλουμε να έχουμε Λόγο σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Λ. Μαγιάκης

    Αναγνωρίζοντας τη συμβολή σας στην ενημέρωση των πολιτών για τις τοπικές υποθέσεις, άρα και στην ενίσχυση της Δημοκρατίας στους Δήμους της περιοχής μας, να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και για τα επόμενα πολλά χρόνια.
    Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν διστάζετε με την αρθρογραφία σας να παίρνετε θέση στα γεγονότα, έστω και αν δεν συμφωνώ πάντοτε μαζί σας. Θα σας πρότεινα λοιπόν να εξετάσετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια στήλη φιλοξενίας άρθρων των αναγνωστών σας, όχι κατ` ανάγκη πολιτικών παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και απλών πολιτών. Καλή Δύναμη!

    1. ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

      Κύριε Μαγιάκη ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και αντευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα που δίνετε, εσείς και η παράταξη στην οποία είστε επικεφαλής, για την τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου. Όσο για τη στήλη στην οποία αναφέρεστε, υπάρχει ήδη στον ιστότοπό μας με την ονομασία ΓΝΩΜΕΣ, όπου με χαρά φιλοξενούμε οποιαδήποτε ενυπόγραφη άποψη πολίτη για θέματα που αφορούν στην τοπική επικαιρότητα και όχι μόνο. Η άποψη των απλών πολιτών αποτελεί κινητήρια δύναμη και για τη Δημοκρατία, αλλά και για τα ΜΜΕ, αφού -μόνο μέσα από τους πολίτες- μπορεί να δικαιολογηθεί η ύπαρξή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet