Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝΔΑ με τον νέο πρόεδρο της ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΝΔΑ με τον νέο πρόεδρο της ΠΕΔΑ

Τα συγχαρητήρια για την εκλογή του εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ) στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Γιώργο Ιωακειμίδη, δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κατά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΕΔΑ, ενώ του ευχήθηκε και καλή επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω κοινή δράση των δύο Οργάνων, στο κλίμα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΝΔΑ, της διαχρονικής συναδελφικότητας και συνεργασίας που διέπουν τις σχέσεις ΕΝΔΑ – ΠΕΔΑ.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΕΝΔΑ, Παύλος Καμάρας, ανέλυσε στον κ. Ιωακειμίδη, το Πρόγραμμα της Ένωσης για το 2018, για το οποίο υπάρχει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανάγκη στήριξης από την ΠΕΔΑ μέσω της συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων, ενώ ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ εξέφρασε τη θέλησή του να αξιοποιήσει την εμπειρία των διατελεσάντων δημάρχων σε όφελος των νέων αυτοδιοικητικών.

«Είναι σίγουρο ότι η μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια και ο θεσμός της Τοπκής Αυτοδιοίκησης, μόνο οφέλη έχουν να αποκομίσουν από αυτήν την συνεργασία, αφού υπάρχει κοινός στόχος και ανιδιοτελής δράση» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet