Νέος οργανωτικός γραμματέας στην παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά
Πολιτική

Νέος οργανωτικός γραμματέας στην παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 η παράταξη Μια Γενιά Μπροστά συναντήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να ορίσει την 20μελή επιτροπή εκλογικού αγώνα, προκειμένου η παράταξη να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Επίσης, προχώρησε στην ομόφωνη εκλογή του οργανωτικού γραμματέα της, που είναι ο κ. Νίκος Ζόμπολας. Ο νέος οργανωτικός γραμματέας είναι ασφαλιστικός πράκτορας και στατιστικός αναλυτής κινδύνων. Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, είναι πτυχιούχος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αναλογιστική από το City University του Λονδίνου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως αερονόμος. Είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία χρημάτισε μέλος της επιτροπής αναπτυξιακού νόμου στον Τομέα Ανάπτυξης και συντονιστής της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης στη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα Γιάννη Μπατά, «ο οποίος κατάφερε παρά πολλά στην τριών χρόνων θητεία του και έδωσε κύρος στην παράταξη μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης τονίζεται ότι το συγκεκριμένο στέλεχος «προφανώς και παραμένει δίπλα μας στην πρώτη γραμμή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet