Με πρωτοφανή συμμετοχή η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Β.Π.
Κοινωνία

Με πρωτοφανή συμμετοχή η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Β.Π.

Με πρωτοφανή συμμετοχή, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018 η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στο «Σαρόγλειο Μέγαρο» (Ρηγίλλης).

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, ο Σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει ένα διακεκριμένο μέλος της ιδιαίτερης πατρίδας των μελών του και επί δεκαπέντε χρόνια εκλεκτό αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του, αντιστράτηγο ε.α. Λάμπρο Καζάκο.

Η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, το νόστιμο φαγητό, η ζωντανή μουσική της  10μελούς ορχήστρας, οι θεσσαλικοί και νησιώτικοι χοροί, που χόρεψε το χορευτικό τμήμα των φοιτητών  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κράτησαν μέχρι τέλους το κέφι αμείωτο, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να φύγουν λέγοντας ότι πέρασαν μια πραγματικά υπέροχη και όπως είπαν «μια διαφορετική βραδιά», ξεχνώντας, έστω και για λίγο, τα προβλήματα.

Στη χοροεσπερίδα παρέστησαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Μιμή Ρουφογάλη, η επί πολλά χρόνια υπηρετήσασα την Αυτοδιοίκηση και πρώην υποψήφια βουλευτής Σοφία Χρήστου, πολλοί στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, νυν και πρώην, Λουκάς Ρίζος, Ένι Ευαγγελοπούλου και Θεόδωρος Γκλεζάκος, που είναι και πρόεδρος των Λακώνων.

Από τους πολιτιστικούς συλλόγους παρέστησαν η πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Ελληνική Εστία, Μαίρη Οικονόμου και το μέλος Ειρήνη Ψοφάκη, ο πρόεδρος των εν Αθήναις Διαβιούντων Καρδιτσιωτών, Κώστας Κουσαής, η γ.γ., Θωμαή Τσίπρα και το μέλος Θωμάς Κολοβός, η πρόεδρος των Μακεδόνων και Θρακών, Αμαλία Λιάχνη, η γ.γ. των Παπαγιωτών και Φίλων, Αλέκα Μουτάφη και το μέλος Νικηφόρος Βαραδίνης, η πρώην γ.γ. της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Γούλα-Ντόντου Ρένα, και το μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως Επιστημόνων Χολαργού Παπάγου Φίλη Θάλεια.

Επίσης, παρέστησαν οι καθηγητές Πανεπιστημίου Ευρυδίκη Μπέσιλα, με το σύζυγό της, ιατρό Ιωάννη Βίκα και Γεώργιος Παλασόπουλος. Ακόμη τον Σύλλογο τίμησε με την παρουσία της η κ. Θάλεια Αναγνωστοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Καρδιτσιώτη βουλευτή και υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου.

Τέλος, παρέστη ο αθλητικογράφος, γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς τα μέλη και τους φίλους μας που παρευρέθηκαν στην πρωτοφανή σε όγκο εκδήλωσή  μας  αυτή. Οι συνεργάτες μου και εγώ δηλώνουμε παρόντες για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας και διαβεβαιώνουμε τα μέλη και τους φίλους ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στον Σύλλογο για όσο με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και η γ.γ., Ελένη Καραγκουνάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet