Μια ισχυρή δημοτική ομάδα «γεννιέται» στην Αγία Παρασκευή
Πρόσωπα

Μια ισχυρή δημοτική ομάδα «γεννιέται» στην Αγία Παρασκευή

Μια ισχυρή δημοτική ομάδα φαίνεται ότι αρχίζει να σχηματίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, η οποία, απ’ ό,τι φαίνεται, μάλλον θα αποτελέσει τη «μαγιά» για έναν νέο δημοτικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τη δημοτική Αρχή στον συγκεκριμένο Δήμο.

Ο λόγος για την πολιτική τετράδα που απαρτίζουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελισάβετ Πετσατώδη, Γιάννης Μυλωνάκης, Μαρία Ρεμπούτσικα και Γιάννης Λογοθέτης. Η πρόσφατη μουσική διοργάνωση των «4» σε καφέ της πόλης και η σαφής επισήμανση, στη σχετική ανακοίνωση που βγήκε, ότι η κοινή τους δράση θα έχει συνέχεια και όχι μόνο στον χώρο του Πολιτισμού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια… παρερμηνειών.

Οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου (Πετσατώδη, Ρεμπούτσικα, Λογοθέτης) και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του πρώην δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου (Μυλωνάκης) είναι σαφές ότι έχουν αποχτήσει κοινό αυτοδιοικητικό βηματισμό, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να λάβει και πιο επίσημη μορφή.

Το εγχείρημα, όποτε επιχειρηθεί, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα μιλάμε για έναν συνδυασμό που θα «μετρά» ήδη τέσσερις «μάχιμες» παρουσίες εντός του υφιστάμενου Δημοτικού Συμβουλίου και που, με το «καλημέρα», θα διαθέτει μια «συμπαγή» δυναμική σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δείχνει να είναι «επιρρεπές» στις ανεξαρτητοποιήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το πολιτικό παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή «ζεσταίνεται» για τα καλά, ενώ είναι ακόμη στην αρχή οι «ζυμώσεις» που θα οδηγήσουν στον σχηματισμό των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν μια καλύτερη πολιτική τύχη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γεωργιοσ Κουτλακησ

    ειναι παραπολυ καλο και επικοδομιτικο για το καλο του ελληνα αυτο που κανετε

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet