Δύο δωρεάν σεμινάρια δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δύο δωρεάν σεμινάρια δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας στα Βριλήσσια

Δύο δωρεάν σεμινάρια δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας διοργανώνει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για την Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση knowl, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και με μέγα δωρητή το Stavros Niarchos Foundation, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, αίθουσα «Μουσών»).

Τα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Mellon – Επιταχυντής δεξιοτήτων» και απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να βρουν εργασία, είναι τα εξής:

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, 10:30-15:00

Σεμινάριο με θέμα «Project Management έργων».

Εισηγητής: Κώστας Ιωαννίδης, σύμβουλος Επιχειρήσεων, coach, ιδρυτής Kostas Ioannidis Business Coaching (KIBC).

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, 10:30-15:00

Σεμινάριο με θέμα «Τα πάντα για τη Συνέντευξη».

Εισηγήτρια: Ηρώ Μέλλιου, Head of HR Centres of Expertise, Vodafone Hellas

Η συμμετοχή και στα δύο σεμινάρια είναι δωρεάν και πραγματοποιείται κατόπιν εγγραφής, που είναι υποχρεωτική. Οι εγγραφές γίνονται online και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία ή και όλες τις θεματικές.

Για τη συμμετοχή στα σεμινάρια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

«Η ενεργή και αποτελεσματική στήριξη των συμπολιτών μας που προσπαθούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για τη διοίκησή μας, ιδιαίτερα στην παρούσα περίοδο της παρατεταμένης κρίσης, όπου η κοινωνική συνοχή παραμένει υπό σκληρή δοκιμασία, οδηγώντας συνανθρώπους μας στη φτώχεια και την περιθωριοποίηση. Η πρωτοβουλία του “Επιταχυντή δεξιοτήτων”, με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, αποτελεί αυξημένης κοινωνικής σημασίας δράση που η πόλη μας την αγκαλιάζει και ο Δήμος μας τη στηρίζει», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Από την έναρξή του, το πρόγραμμα «Mellon – Επιταχυντής δεξιοτήτων» έχει ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες περισσότερων από 2.500 ατόμων και έχει υλοποιήσει πέντε κύκλους σεμιναρίων στους Δήμους Αχαρνών, Ασπροπύργου, Μαρκοπούλου, Γαλατσίου και Καλλιθέας, συγκεντρώνοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων, πληθώρα καλών μαρτυριών και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες, καθώς ένας στους δύο ωφελούμενους έχει βρει εργασία.

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης των συμμετεχόντων και επισκεπτών, μέσω της Δημοτικής Συγκοινωνίας, με δρομολόγιο προς τον χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου, το οποίο αναχωρεί την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 9:45 από τον σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet