Εορταστικό διήμερο του Δήμου Βριλησσίων για τη Γυναίκα
Κοινωνία

Εορταστικό διήμερο του Δήμου Βριλησσίων για τη Γυναίκα

Εορταστικό διήμερο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων την Πέμπτη 8 και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

«Κάθε χρόνο είθισται να διοργανώνουμε τιμητικές εορτές για σημαντικές περιστάσεις, πολιτιστικές βραδιές πολύ όμορφες με περιεχόμενο ποιοτικό και ποικίλου περιεχομένου μέσω των ΚΑΠΗ μας, και φυσικά απευθυνόμαστε σε όλους στη πόλη μας» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

Θεατρική παράσταση «Η Επίσκεψη» στα Βριλήσσια

Φέτος, ο Οργανισμός θα τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας με δύο σημαντικού περιεχομένου πολιτιστικές εκδηλώσεις, διασκεδάζοντας με χορό και τραγούδι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, αλλά και με θεατρική παράσταση το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, έκθεση ζωγραφικής αλλά και έκθεση κατασκευών των ΑμεΑ «Ορίζοντες» που θα πραγματοποιηθεί  στο Πνευματικό Κέντρο Αίθουσα Μουσών.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Πέμπτης 8 Μαρτίου μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη των ΚΑΠΗ του Δήμου, Ευδοκία Μαλτέζου, να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στο γλέντι (τηλ. 210 8043732).

Στις 7 το απόγευμα το Σαββάτου 10 Μαρτίου θα ανέβει η εξαιρετική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Επίσκεψη» στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων (Κισσάβου 11). Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του Φρίντριχ Ντίρενματ «Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» σε διασκευή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Αδαμαντιάδη

Στον ίδιο χώρο θα παρουσιάζεται έκθεση ζωγραφικής και έκθεση υπέροχων κατασκευών από τους «Ορίζοντες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet