Το βραβείο Εθελοντισμού των «Greek Green Awards 2018» έλαβε ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Το βραβείο Εθελοντισμού των «Greek Green Awards 2018» έλαβε ο Δήμος Πεντέλης

Στο πλαίσιο των Βραβείων της Αυτοδιοίκησης «Greek Green Awards 2018» με θέμα «Βέλτιστες Πρακτικές Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρουσίασε σήμερα, Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στο MEC Παιανίας, τη διακριθείσα πρόταση του Δήμου Πεντέλης στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση» και συγκεκριμένα στο Βραβείο «Εθελοντισμός».

Την παρουσίαση του δημάρχου της διακριθείσας πρότασης του Δήμου παρακολούθησαν ο άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Κωνσταντίνος Καζάκος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σάββας Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης, η δημοτική σύμβουλος Τίτσα Κυβέλου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Χρήστος Γκολετσόπουλος και Βασιλική Στεργίου-Καψάλη, αντίστοιχα, και πλήθος εθελοντών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Δήμου. Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Πεντέλης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «το βραβείο αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί γίνεται από ανθρώπους που υπηρετούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον». Ο δήμαρχος αφιέρωσε το Βραβείο στους εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, γιατί όπως είπε ανήκει σε αυτούς οι οποίοι αγωνίζονται χειμώνα – καλοκαίρι στα χιόνια και στις φωτιές και ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για αυτήν της την επιλογή.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σάββας Βορέας, η δημοτική σύμβουλος Τίτσα Κυβέλου, το μέλος του ΟΚΠΑ Νίκος Οικονομίδης και πλήθος εθελοντών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet