Επιμένει ότι υπήρξε χειροδικία Ιωάννου κατά Μπόλλα ο Δημήτρης Κωνστάντος
Πολιτική

Επιμένει ότι υπήρξε χειροδικία Ιωάννου κατά Μπόλλα ο Δημήτρης Κωνστάντος

Συνέχεια στο θέμα της χειροδικίας μη κατά του πρώην αντιδημάρχου Πεύκης Παναγιώτη Μπόλλα από τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Λυκόβρυση Πεύκη 2020, Παναγιώτη Ιωάννου, δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος.

Απαντώντας στην ανακοίνωση – διάψευση του κ. Μπόλλα σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο κ. Κωνστάντος, ο τελευταίος ανταπαντά:

Απολύτως ακριβή και αληθή όσα μετέφερα ως ισχυρισμούς του κ. Ιωάννου για τη χειρoδικία του σε βάρος του κ. Μπόλλα

Ως απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Παναγιώτη Μπόλλα και σε ό,τι με αφορά σχετικά με τους ισχυρισμούς του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020, κ. Παναγιώτη Ιωάννου, για βίαιο επεισόδιο μεταξύ τους, επαναλαμβάνω στο ακέραιο το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσής μου με ημερομηνία 2 Μαρτίου, εμμένοντας στην απόλυτη ακρίβεια και αλήθεια όσων περιγράφω:

«… Άλλοι “σωτήρες” του Δήμου μας, όπως ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Λυκόβρυση Πεύκη 2020, κ. Παναγιώτης Ιωάννου, που μας έχει απαξιώσει όλες και όλους τους συμμετέχοντες στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, ευαγγελίζεται νέα ήθη στην τοπική πολιτική ζωή, με χειροδικίες εναντίον πρώην δημοτικού συμβούλου (κ. Παναγιώτης Μπόλλας) και εκσφενδονισμό καρεκλών εναντίον νυν δημοτικού συμβούλου (κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος) προς τεκμηρίωση προφανώς του οράματος που έχει για τον Δήμο μας. Οι παθόντες συνάδελφοι επέλεξαν να σιωπήσουν, αντί να καταγγείλουν τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα, επιτρέποντας στον κ. Ιωάννου να διατυμπανίζει δημόσια τη συμπεριφορά του, όπως έπραξε παρουσία μου, του κ. Βαγγέλη Παπανικολάου και άλλων συμπολιτών μας, σε καφέ της Άνω Πεύκης».

Η συγκεκριμένη συζήτηση με τον κ. Ιωάννου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 σε καφέ της Άνω Πεύκης, όπου τυχαία βρεθήκαμε και οι δύο, σε διαφορετικές παρέες. Την ίδια ημέρα το απόγευμα, με πρωτοβουλία μου, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κ. Μπόλλα, τον οποίο και ενημέρωσα σχετικά με τα λεγόμενα του κ. Ιωάννου. Μάλιστα, τη στιγμή εκείνη ο κ. Μπόλλας βρισκόταν σε κάποια προσυνεδριακή εκδήλωση του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει, όπως ο ίδιος μου ανέφερε. Σε πρόσφατη συνομιλία μας, με ενημέρωσε ότι είχε διασταυρώσει την αλήθεια και την ακρίβεια όσων του μετέφερα ως ισχυρισμούς του κ. Ιωάννου και από άλλο πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet