Video

Γ. Πατούλης: Το Μαρούσι από την Κοτζιά ένας πήδος είναι… – VIDEO

Τα είχε όλα η ομιλία του δημάρχου Αμαρουσίου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, στο δημαρχείο της πόλης. Είχε μίνι απολογισμό του έργου που έχει κάνει η διοίκησή του, μηνύματα προς το εσωτερικό της παράταξής του, αλλά και προς το… εξωτερικό, για το τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητά του ή μη για τη δημαρχία της Αθήνας, ακόμη και αναφορά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις προθέσεις του σχετικά με το Μαρούσι, αλλά και τον Δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Πατούλης κινήθηκε προσεκτικά και με… χειρουργική ακρίβεια πάνω στη «λεπτή γραμμή» που χωρίζει τους δύο διαφορετικούς πολιτικούς στόχους.

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας συνδυασμού Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη.

Έτσι, ξεκαθάρισε ότι η θητεία της παρούσας διοίκησης του Αμαρουσίου λήγει σε 1,5 χρόνο, αλλά δεν ολοκληρώνεται σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα. Απεναντίας, θα είναι στα πράγματα και την επόμενη πενταετία, όπως είπε, άρα όσοι «βιάζονται να ράψουν το κουστούμι του δημάρχου» (σ.σ.: προφανής αναφορά στον νυν αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, τον οποίο οι φήμες θέλουν να «φλερτάρει» με τη δημαρχία του Αμαρουσίου), «θα πρέπει να περιμένουν».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έστειλε και μήνυμα προς το εσωτερικό της παράταξής του, λέγοντας ότι εγγυάται την ενότητα του συνδυασμού, δεν θα επιτρέψει «προσωπικά παιχνίδια» και θα κρατά «γερά το πηδάλιο», μέχρι την τελευταία μέρα της παρούσας θητείας. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που αναφέρθηκε στις δικές του προθέσεις, αφού μέχρι τότε αναφερόταν στο τι θα κάνει η παράταξη…

Συνέχισε δε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Δήμο, πριν ολοκληρωθούν δύο «στοιχήματα», η κατασκευή του γηπέδου του Αμαρουσίου και η ένταξη του Σωρού στο Σχέδιο. Όταν, μάλιστα, του φώναξε ένας πολίτης, ότι μόλις ολοκληρώσει αυτά θα τον πάνε οι ίδιοι οι πολίτες στον Δήμο Αθηναίων, εκείνος απάντησε: «Το Μαρούσι από την Κοτζιά είναι ένας πήδος, αλλά θα γίνει όταν πρέπει και όπως πρέπει…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet