Τρία μετάλλια για την Ακαδημία Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου στα «Ευριπίδεια 2018»
Αυτοδιοίκηση

Τρία μετάλλια για την Ακαδημία Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου στα «Ευριπίδεια 2018»

Τα τμήματα της Ακαδημίας Κολύμβησης του Δήμου Γαλατσίου συμμετείχαν για πρώτη φορά στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2018», με 54 παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου την Κυριακή 4 Μαρτίου και συμμετείχαν συνολικά εννέα Ακαδημίες Κολύμβησης Δήμων.

Ειδικότερα, από τα τμήματα των Ακαδημιών Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Αναστασία Παπαδόγγονα στα 50μ. πρόσθιο με χρόνο 00:57:52 , αργυρό μετάλλιο η Δήμητρα Βούλτσου στα 50.μ πεταλούδα με χρόνο 1:06:07 και χάλκινο μετάλλιο ο Ανδρέας Μήλιος στα 100μ. μικτή ατομική με χρόνο 1:25:18.

Οι γυμναστές που συνόδευσαν τα παιδιά ήταν οι εξής: Βασίλης Παλλάς, Αναστασία Αλεξανδρίδου, Μαριλένα Λιβανού, Αγγελική Κοντζαλη, Κατερίνα Νταλντάνη και η νοσηλεύτρια Φωτεινή Φέρρα.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου σημειώνεται: «Η Ακαδημία Κολύμβησης του Δήμου Γαλατσίου συνεχίζει να επενδύει με αγάπη στα παιδιά μας και στην κολυμβητική τους εξέλιξη, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζουμε ότι από τα πιο σημαντικά θέματα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών είναι αναμφισβήτητα η σωστή κολυμβητική γνώση από μικρή ηλικία, ώστε με την κατάλληλη καθοδήγηση, να μάθπυν πιο γρήγορα και πιο σωστά να κολυμπούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet