Πρώτο “crash test” για Αργ. Ντινόπουλο
Πρόσωπα

Πρώτο “crash test” για Αργ. Ντινόπουλο

Αντιμέτωπος με τα σκληρά προβλήματα της καθημερινότητας βρέθηκε με το… καλημέρα ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. Τα κονδύλια που έρχονται από το ΕΣΠΑ για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα είναι φέτος λιγότερα από πέρσι, ενώ την ίδια στιγμή, ελλείψει κεφαλαίων, κινδυνεύουν με άμεσο “λουκέτο” 89 μικρά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Οι λύσεις για τον υπουργό είναι τρεις: Είτε θα βρει χρήματα για να κλείσει τις “τρύπες”, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παραπάνω δομές, είτε θα κλείσει μερικές από τις συγκεκριμένες δομές, είτε θα επιβαρύνει κι άλλο τους ήδη εξαντλημένους οικονομικά γονείς, αναγκάζοντάς τους να βάλουν το χέρι βαθύτερα στην τσέπη για να συντηρήσουν τις παραπάνω δομές.

Κι επειδή το παραπάνω θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δίκαια θεωρείται και ως το πρώτο “crash test” για τον Αργ. Ντινόπουλο, που καλείται πλέον από τη θέση του υπουργού να εφαρμόσει όσα υποστήριζε τον καιρό που βρισκόταν εκτός υπουργικού συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet