Ενημερωτικές ημερίδες για τα «Σχέδια Βελτίωσης» από την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ενημερωτικές ημερίδες για τα «Σχέδια Βελτίωσης» από την Περιφέρεια Αττικής

Στη διοργάνωση τεσσάρων ημερίδων με θέμα την «Ενημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Αττικής» προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της έκδοσης της Πρόσκλησης για το Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 και με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Συγκεκριμένα:

  1. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στις 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων.
  2. Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου.
  3. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στις 18:00, στην αίθουσα του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα Αττικής.
  4. Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στις 18:00, στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας, στην Παιανία.

Οι επενδύσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του ανωτέρω υπομέτρου, προϋπολογισμού 9.309.915 ευρώ για την Περιφέρεια Αττικής, έχουν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιώσιμων γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτίωση του περιβαλλοντικού προφίλ των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, την άμβλυνση των επιπτώσεων στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου επιδιώκεται, με κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού τομέα, η βέλτιστη και ορθολογική αξιοποίηση των διαθέσιμων κονδυλίων και η επιπλέον ενίσχυση των νέων αγροτών.

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους δυνητικούς δικαιούχους να σπεύσουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις στήριξής τους, με δεδομένο ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2 Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες για την Πρόσκληση των Σχεδίων Βελτίωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής ακολουθώντας τη διαδρομή: Έργα / Προγράμματα → Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 → Υπομέτρο 4.1-Στήριξη για Επενδύσεις σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης) → Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για τα Σχέδια Βελτίωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet