Παρέμβαση 4 ανεξάρτητων δημ. συμβούλων για τον ΟΕΥ Δήμου Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Παρέμβαση 4 ανεξάρτητων δημ. συμβούλων για τον ΟΕΥ Δήμου Αγ. Παρασκευής

Παρέμβαση για το θέμα της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το οποίο συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2018, και την απόφασή του, παρά την κριτική που άσκησαν, να το ψηφίσουν, κάνουν τέσσερις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλο και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης και Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα σημειώνουν:

Είναι απορίας άξιον πώς ένα απλό διοικητικό πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρεί τον Δήμο για πολλά χρόνια, το οποίο θα μπορούσε να έχει λυθεί με μια απλή απόφαση – παρέμβαση ενός από τους δημάρχους που διοίκησαν τον Δήμο τα τελευταία χρόνια, κλήθηκε να δώσει τη λύση το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή συνεδρίαση (σ.σ.: 15 Μαρτίου 2018).

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο μεν κ. Σταθόπουλος, ευρισκόμενος σε αδιέξοδο και διοικητική αδυναμία, μετέτρεψε ένα απλούστατο διοικητικό πρόβλημα σε θεσμικό, για να το παραπέμψει για λύση στο Δ.Σ., αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους, η δε αντιπολίτευση, σύσσωμη στην αρχή, άσκησε αυστηρή κριτική στη μεθόδευση του κ. Σταθόπουλου, στη συνέχεια αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να έχουν λύσει το πρόβλημα εδώ και χρόνια, παρέμειναν στην άρνηση, οι δε πέντε από τους επτά ανεξάρτητους, προτάσσοντας προφανώς το συμφέρον του Δήμου και έχοντας υπόψη ότι οι εργαζόμενοι, που επηρεάζονται άμεσα, δεν ήταν αντίθετοι, ψήφισαν την πρόταση της διοίκησης για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα. 

Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι για να ορθοποδήσει ο Δήμος μας πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα και την πρακτική μας τις λέξεις ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, να αφήσουμε πίσω στερεότυπα και ταμπού, να υιοθετήσουμε τη χρηστή διοίκηση, με στόχο την πρόοδο και την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου μας. Όσοι θεωρούν ότι με τα ψέματα, τη διαστρέβλωση και τη λάσπη θα αποκομίσουν οφέλη κάνουν μεγάλο λάθος, η πόλη δεν τους φταίει.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Ιωάννης Μυλωνάκης

Ιωάννης Λογοθέτης

Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet