Αγία Τριάδα Πειραιά: Άστεγος σκότωσε άστεγο για να του πάρει τη θέση
Κοινωνία

Αγία Τριάδα Πειραιά: Άστεγος σκότωσε άστεγο για να του πάρει τη θέση

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η δολοφονία ενός 50χρονου αστέγου που σημειώθηκε περί τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι πρόκειται για καυγά μεταξύ αστέγων που κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή. Όπως αποδείχτηκε είχαν δίκιο, καθώς λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε ο άστεγος με τον οποίο είχε αντιδικήσει ο άτυχος άνδρας και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για ληστείες.

Κατά την προανάκριση στο Α.Τ. Πλατείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι συνεπλάκησαν για προσωπικές διαφορές και για μία θέση ύπνου. Το θύμα είχε τραυματιστεί θανάσιμα από χτύπημα στο κεφάλι, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει χτυπήματα «από θλων και αμβλύ όργανο». Κοντά στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι δράστης και θύμα είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet