Ο Δημήτρης Τσεκούρας εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου
Κοινωνία

Ο Δημήτρης Τσεκούρας εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζοντας να στηρίζει ουσιαστικά την δράση των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και θέλοντας να σηματοδοτήσει την προτεραιότητα που δίνει στην Τρίτη Ηλικία, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, διευρύνει την ομάδα διοίκησης και ορίζει ειδικό εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο με αρμοδιότητα τη λειτουργία των ΚΑΠΗ τον κ. Δημήτρη Τσεκούρα.

Ο κ. Τσεκούρας, από τους πλέον έμπειρους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, θα ενισχύσει με την δράση του την άκρως δραστήρια διοίκηση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, στο «τιμόνι» του οποίου παραμένει η κ. Χρύσα Αγγελοπούλου-Λοβάτι.

Δεν είναι όμως μόνο η διοίκηση που διευρύνεται, αλλά και οι παροχές υπηρεσιών προς τα μέλη των ΚΑΠΗ. Έτσι, αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσει η επίσκεψη φυσικοθεραπευτών στα ΚΑΠΗ του Δήμου, με τη δημοτική Αρχή να υλοποιεί με αυτόν τον τρόπο ένα αίτημα των ίδιων των ηλικιωμένων.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet