Έλληνες ηθοποιοί & ερμηνευτές ζωντάνεψαν στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Έλληνες ηθοποιοί & ερμηνευτές ζωντάνεψαν στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Έλληνες ηθοποιοί, μουσικοί και ερμηνευτές ζωντάνεψαν στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, μέσα από το τριήμερο αφιέρωμα στον καταξιωμένο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με αφορμή το έργο του Κώστα Σπυριούνη «Γραμματόσημα».

Η Μάρω Κοντού, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Σάσα Ντάριο, η Μαριάννα Κουράκου, η Τόνια Καζιάνη, η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η ανιψιά της Έλλης Λαμπέτη, αλλά και οι ανιψιές της Σαπφούς Νοταρά, ο εγγονός του Ορέστη Μακρή, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κακλαμάνης, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πολλές άλλες σπουδαίες προσωπικότητες, τίμησαν τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης γραμματοσήμων του Κώστα Σπυριούνη, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Κώστα Σπυριούνη έγιναν άλλες δυο εκδηλώσεις, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου, κατά τις οποίες το αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κατακλείστηκε από κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τα εξαιρετικά έργα του.

Επιπλέον, μαθητές των σχολείων του Δήμου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των έργων του Κώστα Σπυριούνη, αλλά και να συνομιλήσουν με τον ίδιο.

Στις εκδηλώσεις προβλήθηκε για πρώτη φορά ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κοροδήμου, ο οποίος το επιμελήθηκε ειδικά για αυτό το αφιέρωμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet