Συγκέντρωση Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στον Προφήτη Ηλία
Κοινωνία

Συγκέντρωση Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στον Προφήτη Ηλία

Το 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης, το κτήμα Λαμπάκη, η κατάσταση πεζοδρομίων, ο οδοφωτισμός και οι νέες ρυθμίσεις που φέρνει η κυκλοφοριακή μελέτη συζητήθηκαν εκτενώς στη συγκέντρωση ενημέρωσης που πραγματοποίησε η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στον χώρο του 3ου ΚΑΠΗ της πόλης, με θέμα τη γειτονιά του Προφήτη Ηλία.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Είμαστε συνεχώς κοντά στους πολίτες. Είμαστε για μια ακόμα φορά στη γειτονιά. Όπως κάνουμε από την αρχή της θητείας μας. Πιστεύουμε και επιδιώκουμε τη συμμετοχή των πολιτών, την ενημέρωση της κοινωνίας. Γι΄ αυτό δεν έκλεισαν ποτέ τα γραφεία μας, γι΄ αυτό και διανέμουμε συνεχώς τα έντυπα της παράταξής μας, γι΄ αυτό και πραγματοποιούμε συνεχώς εκδηλώσεις στο κέντρο και τις γειτονιές. Ο τρόπος που πορευόμαστε είναι σαφές δείγμα γραφής για το τι Δήμο θέλουμε, τι είδους διοίκηση θέλουμε να ασκήσουμε».

Ακολούθως ο κ. Βασίλης Καραβάκος αναφέρθηκε στα οικονομικά του Δήμου Μεταμόρφωσης, αντικρούοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξής του, «με αριθμούς το ψεύδος που διακινεί η δημοτική Αρχή περί “νοικοκυρέματος”».

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Η διοίκηση Καρπέτα βρήκε 13.000.000 σε δάνεια. Από αυτά αποπλήρωσε περίπου τα μισά και αναχρηματοδότησε τα υπόλοιπα, μεταθέτοντας την εξόφληση από το 2012 στο 2032. Ταυτόχρονα όμως εισέπραξε παράνομα 21.000.000 παραπάνω από τα δημοτικά τέλη. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί με αυτό το τεράστιο πλεόνασμα δεν αποπλήρωσε όλα τα δάνεια, αλλά τα μετέθεσε στο μέλλον».

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι παριστάμενοι έθεσαν τα θέματα που απασχολούν τη γειτονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet