Πληθαίνουν οι επαφές για να μην φύγει από το Ηράκλειο η ΔΟΥ
Κοινωνία

Πληθαίνουν οι επαφές για να μην φύγει από το Ηράκλειο η ΔΟΥ

Συνέχεια στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προσωπικά προκειμένου να μην κλείσει η ΔΟΥ Ηρακλείου και συγχωνευθεί με αυτή της Νέας Ιωνίας δίνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Βασίλη Σπανάκη, πρόεδρο των Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αττικής και Κυκλάδων, και την κ. Ειρήνη Σκορδά, υπεύθυνη Οικονομικών του Δ.Σ, για να συζητήσουν και να διερευνήσουν τις πληροφορίες (κυρίως μέσα από δημοσιεύματα) που θέλουν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να μελετά το εν λόγω ενδεχόμενο.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων, με τον κ. Σπανάκη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χωρίς κριτήρια, χωρίς διάλογο και τελικά χωρίς λογική, η Ανεξάρτητη Αρχή επιχειρεί να κλείσει μία από τις πιο δυνατές επιχειρησιακά ΔΟΥ στον Νομό Αττικής. Και όλα αυτά ενώ επιχειρήσεις και πολίτες απευθύνονται πλέον στις ΔΟΥ, ακόμα και για καθημερινές συναλλαγές. Ως Σύλλογος είμαστε στο πλευρό του Δήμου, ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας στην προσπάθεια να μην συρρικνωθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει μόνο σε υποβάθμιση και ταλαιπωρία εργαζομένων, πολιτών και επιχειρήσεων».

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία και τόνισε: «Έχουμε ενημερώσει γραπτώς και μάλιστα με στατιστικά δεδομένα, την Ανεξάρτητη Αρχή για την αναγκαιότητα παραμονής της ΔΟΥ μας. Έχουμε μάλιστα ζητήσει και συνάντηση με τον κ. Πιτσιλή (σ.σ.: Γεώργιος Πιτσιλής, διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) για το θέμα».

«Αισιοδοξούμε αλλά δεν ολιγωρούμε..», κατέληξε με νόημα ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet