Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 29 Μαρτίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 29 Μαρτίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, για το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση χλοοταπήτων και λοιπές εργασίες σε επτά (7) γήπεδα 5×5 του Δήμου Αθηναίων», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 470.928,29 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μεγαρέων και της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές (Κτ.Υπ.) Α.Ε.» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή νέου παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΜΕΛΙ” Μεγάρων», συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγκιστρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Εξαθέσιο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγκιστρίου» συνολικού προϋπολογισμού 2.950.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση κτηρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης για τη λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης», συνολικού προϋπολογισμού 3.047.080,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  5. Λήψη απόφασης για την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την κατασκευή του έργου «Εκτροπή χειμάρρου Αγ. Αικατερίνης και διευθέτησης χειμάρρου Σούρες Θριασίου Πεδίου» και υπαγωγή στις προβλεπόμενες διατάξεις του  άρθρου 7Α του Ν.2882/2001 (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Α. Αναγνωστόπουλος).
  6. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε έργο, με τίτλο: «Ανθεκτική προσαρμογή των Μεσογειακών Πόλεων και Περιφερειών στην κλιματική αλλαγή» («Resilient based climate change adaptation in Mediterranean cities and regions»), στο πλαίσιο του προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας για την πρόληψη στην πολιτική προστασία και τη θαλάσσια ρύπανση – DG-ECHO «Call for proposals on Prevention and Preparedness projects» – UCPM-2018-PP-PREV-AG: Prevention in civil protection and marine pollution (εισηγητής: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ι. Τσούπρα).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο «Incubed (Μετατρέποντας τον μειονεκτικό σε δημιουργικό χώρο: Επωάζοντας την καινοτομία για την ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον τομέα του πολιτισμού και της δημιουργίας)», στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions (UIA) (εισηγητής: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).
  8. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο«Intech4floods: καινοτόμες τεχνολογίες για την ασφάλεια από τον κίνδυνο των πλημμυρών», στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions (UIA) (εισηγητής: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet