Στον… δρόμο προς την ίδρυση δημοτικής παράταξης η κίνηση πολιτών στο Μαρούσι
Πολιτική

Στον… δρόμο προς την ίδρυση δημοτικής παράταξης η κίνηση πολιτών στο Μαρούσι

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της κίνησης πολιτών που είχαν υπογράψει και δημοσιοποιήσει κείμενο αρχών για τα δημοτικά θέματα της πόλης μας.

Την ανοιχτή αυτή συγκέντρωση παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι του Αμαρουσίου, «που με ενδιαφέρον άκουσαν παρεμβάσεις και σύντομες ομιλίες για τα κρίσιμα ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά. Ζητήματα που θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για όλους μας και πρωτίστως για όσους, εμπράκτως και δυναμικά, ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τον λόγο έλαβαν, μεταξύ άλλων, συμπολίτες που υπέγραψαν το κείμενο αρχών. Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μπούρας ανέπτυξε συνοπτικά και τεκμηριωμένα σημεία του κειμένου, δίνοντας το στίγμα της νέας αυτής προσπάθειας. Μίλησαν, επίσης, η Έφη Νιχωρίτη και ο Σπύρος Σαμιακός, που στηρίζουν και εκείνοι με την υπογραφή τους το νέο εγχείρημα.

Στη συγκέντρωση, στην οποία παρευρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καλλιόπη Βέττα και Πέτρος Δαμιανός, που επίσης έχουν υπογράψει το κείμενο αρχών, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας, ορίστηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή που θα φροντίσει για τις απαιτούμενες διαδικασίες και ενέργειες, ώστε στο επόμενο χρονικό διάστημα να συγκληθεί ιδρυτική γενική συνέλευση νέας δημοτικής παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet