Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στον Δήμο Κηφισιάς
Αθλητισμός

Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στον Δήμο Κηφισιάς

Το Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» θα διεξαχθεί το διήμερο 2 και 3 Απριλίου 2018 στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης του Δήμου.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 64 παιδιών (αγόρια – κορίτσια) από τρεις Δήμους (Κηφισιάς,  Πεύκης – Λυκόβρυσης, Χαϊδαρίου) τα οποία θα αγωνιστούν σε τέσσερις κατηγορίες.

Θα συμμετάσχουν αγόρια Ε΄ – ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, κορίτσια Ε΄ – ΣΤ΄, αγόρια Γυμνασίου και κορίτσια Γυμνασίου.

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 από τις 9:00 έως τις 13:00 θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι γύροι και θα αγωνιστούν στα δημοτικά γήπεδα Αντισφαίρισης της Νέας Ερυθραίας (Ολυμπιονικών & Ρίτσου) τα παιδιά Γυμνασίου και στα δημοτικά γήπεδα Κάτω Κηφισιάς (Όθωνος), τα παιδιά Δημοτικού.

Την Τρίτη 3 Απριλίου από τις 9:00 έως τις 13:00 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες στα δημοτικά γήπεδα της Κάτω Κηφισιάς (Όθωνος). Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 13:00.

Και αυτή η αθλητική εκδήλωση είναι, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, αφιερωμένη στον Δημήτριο Βικέλα, πρώτο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, το όνομα του οποίου φέρει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet