Δ. Κωνστάντος: Παραπλανητικό δελτίο Τύπου της κ. Πατούλη
Κοινωνία

Δ. Κωνστάντος: Παραπλανητικό δελτίο Τύπου της κ. Πατούλη

Κατά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία που διεξήχθη τη Δευτπέρα 26 Μαρτίου βάλλει και ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, κάνοντας λόγο για «παραπλανητικό» δελτίο Τύπου της συμβούλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνστάντος σημειώνει:

Ως εθελοντής αιμοδότης θλίβομαι για το σκόπιμα παραπλανητικό δελτίο Τύπου της κ. Μαρίνας Πατούλη

Αυστηρά με την ιδιότητα ενός από τους παλαιότερους εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας εκφράζω τη θλίψη μου και τη λύπη μου για το σκόπιμα παραπλανητικό δελτίο της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου κ. Μαρίνας Πατούλη σχετικά με την παρουσία της στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία.

Ήμουν παρών όταν προσήλθε η κ. Μαρίνα Πατούλη ως επισκέπτρια και μόνο στον χώρο με δεδομένο ότι δεν ακολούθησε τη διαδικασία εγγραφής των στοιχείων της στη γραμματεία υποδοχής και συμπλήρωσης της αναγκαίας αίτησης. Ωστόσο προσπέρασε όλες και όλους τους εθελοντές που περίμεναν να περάσουν τις προληπτικές μετρήσεις πίεσης και αιμοσφαιρίνης από τον ιατρό και απέσπασε φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί του όπου φαίνεται να τις μετρά την πίεση υπονοώντας ότι είχε προσέλθει για να αιμοδοτήσει.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως φαίνεται στο δελτίο Τύπου, που δημοσιοποιήθηκε από την ίδια πριν λίγες ώρες δημιουργεί σκόπιμα λανθασμένους συνειρμούς και εντυπώσεις!

Προσβάλλει και υποτιμά τους 138 συμπολίτες μας εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν με ειλικρινή αισθήματα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, τους αληθινούς και μοναδικούς πρωταγωνιστές.

Λυπάμαι και θλίβομαι κ. Μαρίνα Πατούλη! Μπορείτε καλύτερα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet