Επιτυχημένη η πασχαλινή Έκθεση Δημιουργών που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Επιτυχημένη η πασχαλινή Έκθεση Δημιουργών που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή Έκθεση Δημιουργών και Bazaar Τέχνης από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση. Και στο ΠΕΑΠ που είχε την ευθύνη όλης της διαδικασίας και στους ίδιους τους δημιουργούς που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου μας και σε όλους, όσοι αγκάλιασαν την όμορφη πρωτοβουλία».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, δήλωσε από την πλευρά του: «Ο σκοπός της διοργάνωσης εντάσσεται στην προσπάθεια να δώσουμε την ευκαιρία στους δημιουργούς να παρουσιάσουν τα έργα τους, να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να γίνουν γνωστοί στο κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Ως ΠΕΑΠ στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, ειδικά τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες με όλες μας τις δυνάμεις. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι με αυτό το bazaar είχαμε τη χαρά να ενισχύσουμε το έργο της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet