Μια βραδιά ποίησης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»
Πολιτισμός

Μια βραδιά ποίησης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»

Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης πραγματοποίησε το ΠΕΑΠ  του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Στο πλαίσιο του αφιερώματος πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τον Ηλία Πολλάτο με θέμα «Η ποίηση στη ζωή μας».

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος οι μουσικοί Ντέπη Σακελλαρίου (τραγούδι), Γεωργία Παϊβανά (βιολί) και η μαέστρος Κατερίνα Βαφειάδου (κιθάρα), ενώ συμμετείχαν η θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ, με τους Ντίνο Μπούρα, Ερωφίλη Δημητρακοπούλου, Γιάννη Σακιρτζή, Μιρέλλα Φιδετζή. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν η Κατερίνα Βαφειάδου και ο Νικόλαος Μίχας.

O δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με το αφιέρωμα: «Ήταν μια υπέροχη βραδιά ποίησης, με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ, με τη καλλιτεχνική μουσική φροντίδα της διευθύντριας του Δημοτικού μας Ωδείου κ. Κατερίνας Βαφειάδου, καθώς και την εξαιρετική ερμηνεία καλλιτεχνών, μουσικών, ηθοποιών που διάνθισαν την εκδήλωση αφιερωμένη στη παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Ήταν μια ποιοτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου μας. Συγχαρητήρια σε όλους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική βραδιά ποίησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”. Ήταν κατά γενική ομολογία μία ξεχωριστή – ποιοτική βραδιά, όπως αρμόζει στη Τέχνη της Ποίησης, που τα τελευταία χρόνια αποκτά περισσότερους αναγνώστες -θαυμαστές και περισσότερες ποιητικές συλλογές ανά τον κόσμο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet