Αγώνες στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Αγώνες στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων EIO Grand Prix 2018 που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, το τριήμερο 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2018, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, και όλους τους συντελεστές που για μια ακόμη φορά κατάφεραν με ένα εντυπωσιακό θέαμα να συγκεντρώσουν στην πόλη του Αμαρουσίου τους λάτρεις της Ιππασίας επισημαίνοντας ότι, όσοι παραβρέθηκαν είχαν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά αυτό το μαγευτικό σπορ και έναν από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς αγώνες της ελληνικής ιππασίας, στον οποίο συμμετέχουν τα κορυφαία άλογα και Έλληνες ιππείς, στον πιο ιστορικό όμιλο της Ελλάδας.

Εύχομαι, κατέληξε ο κ. Πατούλης, «ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος να συνεχίσει με αυτές τις εξαιρετικές διοργανώσεις να καθιστά την πόλη μας στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτού του ξεχωριστού και μοναδικού αθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet