Με πυραυλική επίθεση απειλούν τη Συρία οι ΗΠΑ
Κόσμος

Με πυραυλική επίθεση απειλούν τη Συρία οι ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ απειλούν με πυραυλική επίθεση στη Συρία. Με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την επίθεση με χημικά εναντίον αμάχων.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τραμπ υποστήριξε ότι θα πρέπει να «πληρώσει μεγάλο τίμημα» για την επίθεση με χημικά όπλα εναντίον αμάχων και κατηγόρησε το Ιράν και τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι υποστηρίζουν το «κτήνος» Άσαντ.

«Πολλοί νεκροί, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στη χημική επίθεση στη Συρία. Η περιοχή της θηριωδίας είναι κλειδωμένη και περικυκλωμένη από τον Συριακό Στρατό, κάνοντάς την εντελώς απρόσιτη στον έξω κόσμο», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους πιο υψηλόβαθμους συμβούλους εθνικής ασφαλείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αποκλείσουν το ενδεχόμενο να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση σε απάντηση στις νέες πληροφορίες για χημική επίθεση σε μια ανταρτοκρατούμενη πόλη στην ανατολική Γούτα, στη Συρία.

«Δεν θα απέκλεια κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντιτρομοκρατίας, Τόμας Μπόσερτ, σε συνέντευξη στην εκπομπή «This Week» του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Εξετάζουμε την επίθεση σε αυτό το σημείο», είπε και πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες από το συμβάν είναι «φρικτές».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet