Τα προνήπια από το «Μικρό Πόνυ» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Τα προνήπια από το «Μικρό Πόνυ» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η παρέα των προνηπίων του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού «Μικρό Πόνυ», που βρίσκεται στη Λυκόβρυση, επισκέφθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2018 τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τον τρόπο που λειτουργούν οι δανειστικές βιβλιοθήκες, αλλά και να ξεναγηθούν στον χώρο της, ώστε να δουν από κοντά τον κόσμο των βιβλίων. Έπειτα η παιδαγωγός τους διάβασε παραμύθια.

Αναφερόμενη στη σχετική επίσκεψη η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την παιδαγωγό κ. Γαβριελάτου για την όμορφη επικοινωνία και για την πρωτοβουλία της να έρθει σε επαφή μαζί μας για αυτήν την εκπαιδευτική επίσκεψη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάγνωση παραμυθιών προσφέρει πολλά οφέλη στην ψυχική υγεία και στην ανάπτυξη των παιδιών. Ένα βιβλίο είναι ένας κήπος στην τσέπη σου, λέει μια αραβική παροιμία.

»Τα παιδιά χάρηκαν που ξεναγήθηκαν στον χώρο των βιβλίων και υποσχέθηκαν να επανέλθουν με πολύ κέφι και όρεξη για μάθηση και παιχνίδια. Αυτό αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά.

»Παραμένουμε σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, κατανοώντας ότι η φιλαναγνωσία ξεκινά από τη μικρή ηλικία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet