Ο Δήμος Βριλησσίων σε συνάντηση για κοινό πλαίσιο αξιολόγησης στο «Αμ. Φλέμινγκ»
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων σε συνάντηση για κοινό πλαίσιο αξιολόγησης στο «Αμ. Φλέμινγκ»

Ο Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια δημιουργίας και εφαρμογής ενός κοινού πλαισίου αξιολόγησης των νοσοκομείων, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα νοσοκομεία της περιοχής και συγκεκριμένα από το Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ» και το Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Στο πλαίσιο αυτό, και κατόπιν πρόσκλησης του υποδιοικητή του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», κ. Μιχαλακούκου, ο Δήμος Βριλησσίων, εκπροσωπούμενος από την πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ), Βούλα Αρσένη, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας για το θέμα, ενώ ήδη μέσω του ΟΚΠΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου που εστάλη από τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η πρώτη φάση της διαδικασίας περιλαμβάνει την αυτοαξιολόγηση του Νοσοκομείου και την αξιολόγηση των υπηρεσιών από τους πολίτες, που είναι ένα πρώτο, σημαντικό βήμα για την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες. Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για μία σημαντική πρόκληση, που αξίζει να βρει εφαρμογή και σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Αρσένη έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του Νοσοκομείου «για την καινοτόμο και πρωτοποριακή πρωτοβουλία», ενώ πρόσθεσε ότι «η συνεργασία των τοπικών Νοσοκομείων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με τον Δήμο Βριλησσίων, μέσω του ΟΚΠΑΔΒ και των Κοινωνικών Ιατρείων, ήταν και είναι ένα σημαντικό άνοιγμα το οποίο αποδίδει θετικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet