Η γιορτή της Σχολής Ευελπίδων νέο πεδίο «εμπλοκής» για τους Κ. Τίγκα και Ηλ. Αποστολόπουλο
Πολιτική

Η γιορτή της Σχολής Ευελπίδων νέο πεδίο «εμπλοκής» για τους Κ. Τίγκα και Ηλ. Αποστολόπουλο

Η γιορτή της Σχολής Ευελπίδων αποτέλεσε νέο πεδίο «εμπλοκής» για τον  επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παπάγου – Χολαργού, Κώστα Τίγκα και τον δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο.

Ειδικότερα, για «αλαζονεία» του δημάρχου, κάνει λόγο ο αντιστράτηγος ε.α. Κ. Τίγκας, με αφορμή το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση της 22ας Απριλίου 2018 για τα «190 χρόνια της ΣΣΕ», σχολή από την οποία και είχε αποφοιτήσει ο ίδιος.

Στην ανακοίνωση της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού γίνεται αναφορά στην απάντηση του δημάρχου στη σχετική ανοιχτή επιστολή που είχε αποστείλει ο κ. Τίγκας στον δήμαρχο, και σημειώνονται τα εξής:

Ο αλαζών Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος δεν επέτρεψε στον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου και Αντιστράτηγο ε.α. Κώστα Τίγκα, να κάνει ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση της 22ας Απριλίου 2018 για τα «190 χρόνια της ΣΣΕ», σχολή από την οποία και αποφοίτησε ο κ. Τίγκας.

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την απάντηση του Δημάρχου:

«Κύριε Τίγκα,

Σε απάντηση της επιστολής σας σχετικά με την εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα εκπροσωπηθεί με σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αλαζών Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος έχει επιδείξει πολλάκις επηρμένη συμπεριφορά και έχει επανειλημμένα αρνηθεί στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τίγκα να προβεί σε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Εκδήλωση για τα Ίμια.
  • Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο
  • Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Σ.Σ.Ε.

Τι μπορεί να πει κανείς για τον Δήμαρχο της απραξίας που το μόνο που κάνει είναι δημόσιες σχέσεις;

Κρίμα κ. Δήμαρχε, κρίμα για τις υποσχέσεις σας. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Τι φοβάστε;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet