Ο ΣΠΑΠ στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ο ΣΠΑΠ στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στήριξε με διοίκηση, εθελοντές και οχήματα τη διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης 2018».

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώθηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, στην οποία παρέστη ο Ολυμπιονίκης Γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, περιελάμβανε Αγώνες Δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικό αγώνα 1 χλμ.

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ εκτός από τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις αντιπυρικής πρόληψης, άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας συμμετέχει και πάλι ενεργά και σε κοινωνικές ή αθλητικές δράσεις που διοργανώνονται στα όρια των Δήμων μελών του, βοηθώντας σε όποιο τομέα είναι αναγκαίο ή του ζητηθεί.

»Όλοι στον ΣΠΑΠ στηρίζουμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ανάλογες δράσεις, διότι είναι πεποίθησή μας πως οι καλύτερες συνθήκες ζωής που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε προστατεύοντας το περιβάλλον, περνούν και μέσα από τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους  μας.

»Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, στους συνεργάτες του και στους διοργανωτές για τον αγώνα δρόμου, και ένα ευχαριστώ στους εθελοντές του Συνδέσμου, για την προσφορά και τον ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, συμμετέχουμε ή υποστηρίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet