Και τον Απρίλιο υπάρχει… θέμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Και τον Απρίλιο υπάρχει… θέμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η πρώτη συνάντηση για τον μήνα Απρίλιο πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο πλαίσιο του προγράμματος «Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε… θέμα!» που υλοποιούν οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης που είχε τίτλο «Αυτό που βλέπουμε, ψεύτικος καθρέπτης (The False Mirror, 1928) – Πίνακας του Rene Magritte», οι μαθητές του Α2 τμήματος του εκπαιδευτηρίου Saint Joseph γνώρισαν το έργο του ζωγράφου.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, δήλώσε σχετικά με τη δράση: «Άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι πόρτες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχουν ανοίξει για τα καλά σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και φίλους του βιβλίου. Για μια ακόμη φορά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντρία κ. Ελένη Μανδαμαδιώτου για την πολύτιμη βοήθειά της. Η δημοτική Αρχή και η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ στηρίζουν εμπράκτως κάθε δράση της Εθνικής Βιβλιοθήκης, αλλά και κάθε πρωτοβούλια των σχολείων του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet