Θεσμός για το Μαρούσι το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing
Αθλητισμός

Θεσμός για το Μαρούσι το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα, όπως από την Κομοτηνή, τη Λάρισα, τον Βόλο, τη Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, κ.α., διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, το 3ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing «Elite Open», στο κατάμεστο από φίλους τους αθλήματος Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, που φιλοξένησε για τρίτη συνεχή χρονιά το Μαρούσι, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αξιόλογων αθλητικών συλλόγων απ΄ όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας. σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών στους αγώνες από νέους, αλλά και έμπειρους αθλητές.

Στο καλωσόρισμα που απηύθυνε ο δήμαρχος  Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε αόλους τους αθλητές που ήλθαν στο φιλόξενο Μαρούσι για να συμμετάσχουν στους αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι «το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing “Elite Open” είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας» και εκφράζοντας τη μεγάλη ικανοποίησή του που διαπιστώνει ότι νέα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.

«Στο Μαρούσι» πρόσθεσε «στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι” στους νέους μας, ενώ είμαστε πρωτοπόροι στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων μαζικού αθλητισμού που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Μίλτος Παναγάκος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την απόλυτη στήριξή του στο πρωτάθλημα και την παραχώρηση του γηπέδου. Μάλιστα σε ένδειξη αναγνώρισης προσέφερε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους των διοργανωτών.

Τιμήθηκαν, επίσης, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, και οδιευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Μανώλης Μαρκόπουλος.

Στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους νικητές και μετάλλια στους υπόλοιπους νικητές.

Επίσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε κύπελλο στη Σχολή Kick Boxing με τους περισσότερους συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και στις Σχολές των πιο απομακρυσμένων περιοχών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, δηλαδή, Μονεμβασίας, Κομοτηνής και Αλιβερίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet