Έργα στα 1ο, 4ο, 7ο, 9ο & 5ο – 11ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Έργα στα 1ο, 4ο, 7ο, 9ο & 5ο – 11ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Έργα που αναβαθμίζουν την ασφάλεια, την υγιεινή και την αισθητική των σχολείων και την καθημερινότητα των μαθητών ολοκληρώθηκαν στις διακοπές του Πάσχα ή ολοκληρώνονται άμεσα στα 1ο (Άι Γιάννης), 4ο (Παράδεισος), 7ο (Παράδεισος) και 9ο (Πευκάκια) Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

  • Έγινε μέσα στις διακοπές του Πάσχα από εργολαβία του Δήμου η ανακατασκευή των αύλειων χώρων 4ου & 9ου Δημοτικών Σχολείων.
  • Ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2018 και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες ανάπλασης και τοποθέτησης χλοοτάπητα στα γήπεδα 5×5 του 7ου και του 9ου Δημοτικών Σχολείων, που χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο.
  • Ολοκληρώθηκαν μέσα στις διακοπές του Πάσχα οι βασικές εργασίες ανακατασκευής των χώρων υγιεινής (τουαλετών) του 1ου Δημοτικού Σχολείου από εργολαβία του Δήμου. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν υδραυλικά, πλακάκια, είδη υγιεινής, εσωτερικές πόρτες και έγιναν οι συναφείς εργασίες, ενώ απομένουν λίγες εργασίες, κυρίως στον εξωτερικό χώρο μπροστά από τις τουαλέτες, που θα γίνουν άμεσα, για να ολοκληρωθεί το έργο. Με την ίδια εργολαβία θα γίνει ανακατασκευή των χώρων υγιεινής και των 5ου – 11ου (Χέλμειων) Δημοτικών Σχολείων στο Κοντόπευκο το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet