Επαφές με συλλόγους της πόλης
Πολιτική

Επαφές με συλλόγους της πόλης

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, πραγματοποίησαν επαφές με συλλόγους της πόλης μας. Στόχος των επαφών ήταν η παρουσίαση των αρχών και του προγράμματος του Συνδυασμού, θέματα κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού, καθώς και η επικαιροποίηση των αιτημάτων των φορέων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις περιοχές τους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τους παρακάτω συλλόγους (κατά χρονολογική σειρά):

Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών «Ο Νόστος», Επιμορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδείσου Αμαρουσίου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Άγ. Γεώργιος», Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλίδι Αμαρουσίου, Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Στούντιο Α’ Αμαρουσίου, Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγ. Κωνσταντίνος».

Επίσης στελέχη του συνδυασμού παρέστησαν σε εκδηλώσεις και συνελεύσεις του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης «Ο Άγ. Γεώργιος», του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγ. Ιωάννης» και του Επιμορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου.

Οι επαφές με τους συλλόγους και τους πολίτες συνεχίζονται προκειμένου να ληφθεί η γνώμη τους για τη διαμόρφωση του σχεδίου προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο θα είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί σε δημόσια διαβούλευση στις αρχές του επόμενου μήνα.

Σε όλες τις παραπάνω συναντήσεις διατυπώθηκαν τα αιτήματα των συλλόγων που έχουν να κάνουν κυρίως με τις υποδομές των γειτονιών, όπως απορροή όμβριων υδάτων, πεζοδρόμια, ηλεκτροφωτισμός, διαμόρφωση και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου, δημοτική συγκοινωνία, ελλείψεις σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη νεολαία, κέντρα συνάντησης γειτονιάς και ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης χωρίς υπερτοπικές χρήσεις.

Οι συναντήσεις αυτές, όπως υποστηρίζει ο συνδυασμός, συνέβαλαν στη λεπτομερή χαρτογράφηση των αναγκών των περιοχών του Αμαρουσίου, αλλά και στην ανάδειξη της εικόνας εγκατάλειψης των γειτονιών, που μέχρι τώρα έχουν τύχει απλώς έργων βιτρίνας και όχι ουσιαστικής βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet