Βιωματικό σεμινάριο για μαθητές Λυκείου
Κοινωνία

Βιωματικό σεμινάριο για μαθητές Λυκείου

Ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους γονείς και μαθητές, διοργανώνει την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 11 το πρωί, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Computer Academy στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» με θέματα την ερμηνεία των αποτελεσμάτων του τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Άριστον», την προσομοίωση συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου 2014, τις αναμενόμενες βάσεις του 2014 καθώς και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας σύμφωνα με το Νέο Λύκειο.

Είναι γνωστό πως η επιλογή ομάδας προσανατολισμού καθώς και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου αποτελούν διαδικασίες μέσα από τις οποίες καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές οι οποίες θα χαράξουν την περαιτέρω πορεία τους.

Η εκδήλωση θα έχει τον χαρακτήρα βιωματικού σεμιναρίου και αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων Λυκείου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν δοκιμαστικά μηχανογραφικά δελτία τα οποία θα διανεμηθούν για τον σκοπό αυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet