“Επιμένουν για την ακύρωση προστίμων”
Κοινωνία

“Επιμένουν για την ακύρωση προστίμων”

Στην 8η Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο, με μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας, παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, ο οποίος και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας στην 8η Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες, που οργανώθηκε από τον Δήμο, κατέδειξε για μια ακόμα φορά ότι το κίνημα αυτό που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, γιατί ικανοποιεί βασικές ανάγκες της στην περίοδο της κρίσης που διανύουμε.

Αποτελεί, λοιπόν, μεγάλη πρόκληση από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης η επιβολή εδώ και δεκαπέντε ημέρες εξοντωτικών προστίμων 1.000 ευρώ σε νόμιμους παραγωγούς, με την αιτιολογία ότι δεν είχαν νόμιμη άδεια από τον Δήμο. Η ανοχή, αν όχι η συνενοχή, του Δήμου Αμαρουσίου σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, που στρέφεται ενάντια σε βιοπαλαιστές, με πρόσχημα γραφειοκρατικές διαδικασίες, είναι αδιανόητη. Έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων εμποδίων που βάζει η δημοτική Αρχή στην “Κίνηση Αλληλέγγυοι Δρόμοι” στο Μαρούσι για να μην πραγματοποιούνται οι δράσεις της.

»Καλούμε τον ίδιο τον κ. δήμαρχο προσωπικά να παρέμβει προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα και νόμιμα το θέμα της ακύρωσης των προστίμων που επιβλήθηκαν στους παραγωγούς.

»Όταν σήμερα αποκαλύπτεται η ληστεία του δημόσιου χρήματος από τους αετονύχηδες ορισμένων ΜΚΟ, αποτελεί πρόκληση η επιβολή προστίμων σε παραγωγούς που παλεύουν για την επιβίωσή τους και εξυπηρετούν λαϊκές ανάγκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet