Κάλεσμα εθελοντών για την πυροπροστασία της Ρεματιάς
Κοινωνία

Κάλεσμα εθελοντών για την πυροπροστασία της Ρεματιάς

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι την περίοδο της αντιπυρικής περιόδου από 1/5/2014 έως και 31/10/2014 πραγματοποιεί της ακόλουθες δράσεις:

  • Καθαρισμός μέρους της Ρεματιάς (πάρκο Ηρώδου Αττικού-θέατρο Ρεματιάς) σε συνεργασία με τα άλλα Τμήματα της Δ/νσης Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με το σώμα εθελοντών για καθαρισμό στον Προφήτη Ηλία.
  • Συντονισμός με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για άμεση επέμβαση σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης συνεργασία με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας και το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου για παρκαρισμένα αυτοκίνητα γύρω από την Ρεματιά.
  • Καταγραφή οικοπέδων με ξερά χόρτα, καταγραφή κλαδιών γύρω από την Ρεματιά και αποκομιδή αυτών και καταγραφή προβλημάτων όπως (σπασμένες λάμπες-πεζοδρόμια κ.λπ.)και διαβίβασή τους στης ανάλογες Υπηρεσίες.
  • Περιπολίες σε όλη τη Ρεματιά από το πρωί έως το βράδυ με όχημα, αλλά και πεζές περιπολίες. Συνεργασία με τους εθελοντές για περιπολίες και συνεργασία με τον ΣΠΑΠ τους θερινούς μήνες επιφυλακής.
  • Έλεγχος πυροσβεστικών φωλιών και επισκευή τους όπου αυτό είναι εφικτό και διαβίβαση τυχόν προβλημάτων στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας καλεί όποιον δημότη θα ήθελε να βοηθήσει στην πυροπροστασία για τη φύλαξη της Ρεματιάς Χαλανδρίου να επικοινωνήσει με το Τμήμα στο τηλέφωνο 210 6845104 ή στο email: [email protected] και ενημερώνει ότι για οποιαδήποτε πληροφορία είναι στη διάθεση του κοινού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet